Tijdschrift

Troeven

Informatie en inspiratie ...

VIEWZ is een informerend en inspirerend vaktijdschrift dat inspeelt op de noden van de spelers in de ruime welzijns- en zorgwereld. Onze auteurs zijn experts, die met hun twee voeten in de praktijk staan. Zij delen hun Visie en Expertise in Welzijn en Zorg.

... voor de ruime welzijns- en zorgsector

In onze huidige maatschappij, met al haar uitdagingen op het gebied van welzijn en zorg, is een duidelijke visie meer dan nodig. Coöperatie, geïntegreerde zorg, buurtwerking … Om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te kunnen bieden, is een nauwere samenwerking tussen alle spelers noodzakelijk: zowel interlokaal, intersectoraal als openbaar-privé. VIEWZ houdt u op de hoogte van wat er leeft in de sector en wil op die manier de verbinding zijn tussen de verschillende spelers. 

Op papier én online

Elk kwartaal krijgt u ons nieuwe magazine in de brievenbus. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht gaat naar de visie van onze experts.

Als abonnee krijgt u ook meteen toegang tot de elektronische versie van het magazine. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan:

 • toegang tot de digitale databank van het tijdschrift

 • extra digitale content bij artikels uit het gedrukte tijdschrift 

 • verschillende weergavemogelijkheden

 • een slimme zoekmotor

Video

Info voor auteurs

Heeft u iets te vertellen over uw vakgebied?
Wilt u uw kennis en expertise delen met de lezers van VIEWZ?

Contacteer de redactie via redactie@connect-to-viewz.be. Zij nemen contact met u op en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vooraleer u begint te schrijven, bezorgen we u de VIEWZ auteursrichtlijnen. Zo weet u perfect wat u te doen staat.

Voorsmaakje

 • VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  De Dagmoed is een flexibel maatwerkbedrijf dat met passie en vertrouwen tewerkstelling biedt aan mensen met een beperkte toegang tot het normale arbeidscircuit. Hun persoonlijke traject staat hierbij centraal. Met een klantgerichte aanpak wil het bedrijf kwaliteitsvolle producten en diensten leveren, zowel in de werkplaats als bij de klant.
 • VIEWZ - In gesprek met Bérénice Storms

  VIEWZ - In gesprek met Bérénice Storms

  Bérénice Storms werkt aan het CEBUD als coördinator onderzoek en is nog op tal van andere functies actief. Ze gaat met ons in gesprek over het belang van referentiebudgetten en geeft haar mening over verschillende vormen van armoedebestrijding.

 • VIEWZ - In gesprek met Bruno Vanobbergen

  VIEWZ - In gesprek met Bruno Vanobbergen

  Bruno Vanobbergen is als Vlaamse kinderrechtencommissaris een bekend gezicht. Hij vertelt over zijn taken als kinderrechtencommissaris, waar hij zich momenteel op focust en gunt ons ook een blik op zijn toekomstplannen.

 • VIEWZ - In gesprek met Tom Palmaerts

  VIEWZ - In gesprek met Tom Palmaerts

  Trendwatcher Tom Palmaerts kijkt door zijn toekomstverrekijker naar welzijn en zorg. In dit interview praat hij over mensen durven kwaad te maken, man zijn in tijden van #metoo en robothondjes als huisdier.

Abonneer u

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

 

 • Basisprijs: 145 Euro (incl. 6% btw)
 • Lokale besturen en social profit: 105 Euro (incl. 6% btw)

 

VIEWZ magazine bestellen?