Tijdschrift

Concept

Informatie en inspiratie

Uw nieuwe vaktijdschrift VIEWZ streeft ernaar een praktisch werkinstrument te zijn voor de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld. Hiervoor schakelen we experts in, die met hun twee voeten in de praktijk staan en hun inzichten met u delen. Op die manier wil de redactie u niet alleen informeren, maar vooral ook inspireren.

Een tijdschrift met stevige fundamenten

30 jaar lang bracht het tijdschrift OCMW Visies de nieuwste ontwikkelingen in de OCMW-sector en de welzijnswereld tot bij haar lezers. Na meer dan een kwarteeuw kreeg het tijdschrift een nieuw jasje. Niet alleen uiterlijk maar ook inhoudelijk werd het onder handen genomen.
De lokale, openbare invalshoek blijft een van onze pijlers, maar daarnaast richten we onze blik nog meer op de ruimere wereld van welzijn en zorg.

Troeven

Een heldere kijk op welzijn en zorg

Elk kwartaal krijgt u ons nieuwe magazine in de brievenbus. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht gaat naar de visie van onze experts.

Als abonnee krijgt u ook meteen toegang tot de elektronische versie van het magazine. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

 • toegang tot de digitale databank van het tijdschrift
 • extra digitale content bij artikels uit het gedrukte tijdschrift 
 • verschillende weergavemogelijkheden
 • een slimme zoekmotor

Een brede kijk op welzijn en zorg

VIEWZ richt zich o.a. op lokale besturen, maar gaat breder. Onze experts focussen op de informatienoden van de volledige Vlaamse welzijns- en zorgwereld.
Hiervoor krijgen de vertrouwde experts van de redactieraad versterking van mensen uit die ruimere welzijns- en zorgwereld. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

De VIEWZ-redactieraad:
Nathalie Dessein - Christian Fillet - Luc Kupers - Wim Leerman - Staf Mariën

Info voor auteurs

Heeft u iets te vertellen over uw vakgebied?
Wilt u uw kennis en expertise delen met de lezers van VIEWZ?

Contacteer de redactie via redactie@connect-to-viewz.be. Zij nemen contact met u op en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vooraleer u begint te schrijven, bezorgen we u de VIEWZ auteursrichtlijnen. Zo weet u perfect wat u te doen staat.

Voorsmaakje

 • VIEWZ - In gesprek met Bea Cantillon

  VIEWZ - In gesprek met Bea Cantillon

  VIEWZ ging in gesprek met Bea Cantillon. Vanuit haar functie als directeur van het Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck geeft ze haar visie op onze welvaartsstaat.

 • VIEWZ - In gesprek met Karine Moykens

  VIEWZ - In gesprek met Karine Moykens

  VIEWZ ging in gesprek met Karine Moykens. Als secretaris-generaal voor het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin heeft ze als geen ander oog op de evoluties binnen het Vlaamse zorglandschap en de noodzakelijke respons daarop.

 • VIEWZ - In gesprek met prof. dr. em. Wim Moesen

  VIEWZ - In gesprek met prof. dr. em. Wim Moesen

  VIEWZ ging in gesprek met prof. dr. emeritus Wim Moesen. Met zijn zeventig jaar heeft hij al een hele carrière achter de rug, maar dat houdt hem niet tegen om te blijven werken en ons zijn visie te geven over social profit.

 • VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  De Dagmoed is een flexibel maatwerkbedrijf dat met passie en vertrouwen tewerkstelling biedt aan mensen met een beperkte toegang tot het normale arbeidscircuit. Hun persoonlijke traject staat hierbij centraal. Met een klantgerichte aanpak wil het bedrijf kwaliteitsvolle producten en diensten leveren, zowel in de werkplaats als bij de klant.

Abonneer u

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

standaard abonnement                                                        € 102
abonnement voor medewerkers van lokale besturen           €  90

 

* alle prijzen incl. btw.
VIEWZ magazine bestellen?