Tijdschrift

Troeven

Informatie en inspiratie ...

VIEWZ is een informerend en inspirerend vaktijdschrift dat inspeelt op de noden van de spelers in de ruime welzijns- en zorgwereld. Onze auteurs zijn experts, die met hun twee voeten in de praktijk staan. Zij delen hun Visie en Expertise in Welzijn en Zorg.

... voor de ruime welzijns- en zorgsector

In onze huidige maatschappij, met al haar uitdagingen op het gebied van welzijn en zorg, is een duidelijke visie meer dan nodig. Coöperatie, geïntegreerde zorg, buurtwerking … Om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te kunnen bieden, is een nauwere samenwerking tussen alle spelers noodzakelijk: zowel interlokaal, intersectoraal als openbaar-privé. VIEWZ houdt u op de hoogte van wat er leeft in de sector en wil op die manier de verbinding zijn tussen de verschillende spelers. 

Op papier én online

Elk kwartaal krijgt u ons nieuwe magazine in de brievenbus. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht gaat naar de visie van onze experts.

Als abonnee krijgt u ook meteen toegang tot de elektronische versie van het magazine. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan:

 • toegang tot de digitale databank van het tijdschrift

 • extra digitale content bij artikels uit het gedrukte tijdschrift 

 • verschillende weergavemogelijkheden

 • een slimme zoekmotor

Video

Info voor auteurs

Heeft u iets te vertellen over uw vakgebied?
Wilt u uw kennis en expertise delen met de lezers van VIEWZ?

Contacteer de redactie via redactie@connect-to-viewz.be. Zij nemen contact met u op en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vooraleer u begint te schrijven, bezorgen we u de VIEWZ auteursrichtlijnen. Zo weet u perfect wat u te doen staat.

Voorsmaakje

 • VIEWZ - In gesprek met Lieven Annemans

  VIEWZ - In gesprek met Lieven Annemans

  Een goed gezondheidssysteem beantwoordt aan drie principes: kwaliteit, solidariteit en duurzaamheid. Gezondheids- en welzijnseconoom Lieven Annemans (Universiteit Gent en VUB) laat zijn licht schijnen over de duurzaamheid van onze welzijns- en zorgsector en de vele uitdagingen waar we voor staan.

 • VIEWZ - In gesprek met Maggie De Block

  VIEWZ - In gesprek met Maggie De Block

  De jaarwisseling nodigde uit om te reflecteren op het verleden en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Aan het begin van 2019 ging VIEWZ in gesprek met Maggie De Block. Wat is er voor haar veranderd sinds ze de deur van haar huisartsenpraktijk achter zich dichttrok? Maar vooral, hoe is het zorglandschap in die periode veranderd? En hoe ziet de toekomst er volgens haar uit?

 • VIEWZ - In gesprek met Leo Van Broeck

  VIEWZ - In gesprek met Leo Van Broeck

  Als Vlaams bouwmeester streeft Leo Van Broeck naar een gezondere en inclusievere woonomgeving. Hij legt de nadruk op integrale duurzaamheid, want een zorgzamer ruimtegebruik is belangrijk in de strijd tegen klimaatverandering. Ook voor de zorg is een inclusievere woonomgeving, waarbij zorgzaam met de ruimte is omgegaan, cruciaal.

 • VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  VIEWZ - Welzijn en performance verzoenen in de sociale economie

  De Dagmoed is een flexibel maatwerkbedrijf dat met passie en vertrouwen tewerkstelling biedt aan mensen met een beperkte toegang tot het normale arbeidscircuit. Hun persoonlijke traject staat hierbij centraal. Met een klantgerichte aanpak wil het bedrijf kwaliteitsvolle producten en diensten leveren, zowel in de werkplaats als bij de klant.

Abonneer u

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

 

 • Basisprijs: 145 Euro (incl. 6% btw)
 • Lokale besturen en social profit: 105 Euro (incl. 6% btw)

 

VIEWZ magazine bestellen?