Tijdschrift

Troeven

Informatie en inspiratie ...

VIEWZ is een informerend en inspirerend vaktijdschrift dat inspeelt op de noden van de spelers in de ruime welzijns- en zorgwereld. Onze auteurs zijn experts, die met hun twee voeten in de praktijk staan. Zij delen hun Visie en Expertise in Welzijn en Zorg.

... voor de ruime welzijns- en zorgsector

In onze huidige maatschappij, met al haar uitdagingen op het gebied van welzijn en zorg, is een duidelijke visie meer dan nodig. Coöperatie, geïntegreerde zorg, buurtwerking … Om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te kunnen bieden, is een nauwere samenwerking tussen alle spelers noodzakelijk: zowel interlokaal, intersectoraal als openbaar-privé. VIEWZ houdt u op de hoogte van wat er leeft in de sector en wil op die manier de verbinding zijn tussen de verschillende spelers. 

Op papier én online

Elk kwartaal krijgt u ons nieuwe magazine in de brievenbus. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht gaat naar de visie van onze experts.

Als abonnee krijgt u ook meteen toegang tot de elektronische versie van het magazine. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan:

 • toegang tot de digitale databank van het tijdschrift

 • extra digitale content bij artikels uit het gedrukte tijdschrift 

 • verschillende weergavemogelijkheden

 • een slimme zoekmotor

Video

Info voor auteurs

Heeft u iets te vertellen over uw vakgebied?
Wilt u uw kennis en expertise delen met de lezers van VIEWZ?

Contacteer de redactie via redactie@connect-to-viewz.be. Zij nemen contact met u op en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vooraleer u begint te schrijven, bezorgen we u de VIEWZ auteursrichtlijnen. Zo weet u perfect wat u te doen staat.

Voorsmaakje

 • VIEWZ - In gesprek met Kim Gevaert

  VIEWZ - In gesprek met Kim Gevaert

  Voor het openingsinterview van dit themanummer over sport, gingen we in gesprek met Kim Gevaert. Na een succesvolle sportieve carrière is ze ook nu nog actief in de atletiekwereld, als directeur bij de Memorial Van Damme.

 • VIEWZ - In gesprek met Stijn Baert

  VIEWZ - In gesprek met Stijn Baert

  In dit themanummer van VIEWZ behandelen we diverse aspecten van werk en de 'war for talent'. We spraken uitgebreid met Stijn Baert, arbeidseconoom en professor aan Universiteit Gent. De oorzaak van de vele oningevulde vacatures is volgens hem tweeledig: 'De puzzel past niet en de vijver is te klein.'

 • VIEWZ - In gesprek met Emily Verté

  VIEWZ - In gesprek met Emily Verté

  In dit themanummer zoomen we uitgebreid in op zorgzame buurten. Doorheen het nummer komen er diverse voorbeelden, personen en vraagstukken aan bod. Om te starten, laten we graag Emily Verté aan het woord. Zij is prof. dr. geïntegreerde buurtzorg aan de VUB, algemeen coördinator van de Academie voor de Eerste Lijn en leidt het wetenschappelijk traject rond de Vlaamse oproep zorgzame buurten.

 • VIEWZ - In gesprek met Petra De Sutter

  VIEWZ - In gesprek met Petra De Sutter

  Als minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven wil Petra De Sutter (Groen) van de federale overheid de meest aantrekkelijke werkgever van het land maken. De nadruk ligt op groen, sociaal en duurzaam. Ze wil dat alle ambtenaren zich goed in hun vel voelen en zet onder andere in op welzijn en een evenwichtige combinatie tussen werk en privé. Hybride en flexibel werken vormen daar een belangrijk onderdeel van.

Abonneer u

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

 

 • Basisprijs: 145 Euro (incl. 6% btw)
 • Lokale besturen en social profit: 105 Euro (incl. 6% btw)

 

VIEWZ magazine bestellen?
Nieuwsarchief