Tijdschrift

Troeven

Informatie en inspiratie ...

VIEWZ is een informerend en inspirerend vaktijdschrift dat inspeelt op de noden van de spelers in de ruime welzijns- en zorgwereld. Onze auteurs zijn experts, die met hun twee voeten in de praktijk staan. Zij delen hun Visie en Expertise in Welzijn en Zorg.

... voor de ruime welzijns- en zorgsector

In onze huidige maatschappij, met al haar uitdagingen op het gebied van welzijn en zorg, is een duidelijke visie meer dan nodig. Coöperatie, geïntegreerde zorg, buurtwerking … Om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te kunnen bieden, is een nauwere samenwerking tussen alle spelers noodzakelijk: zowel interlokaal, intersectoraal als openbaar-privé. VIEWZ houdt u op de hoogte van wat er leeft in de sector en wil op die manier de verbinding zijn tussen de verschillende spelers. 

Op papier én online

Elk kwartaal krijgt u ons nieuwe magazine in de brievenbus. Strak en uitnodigend vormgegeven, zodat alle aandacht gaat naar de visie van onze experts.

Als abonnee krijgt u ook meteen toegang tot de elektronische versie van het magazine. Met alle voordelen die daarmee gepaard gaan:

 • toegang tot de digitale databank van het tijdschrift

 • extra digitale content bij artikels uit het gedrukte tijdschrift 

 • verschillende weergavemogelijkheden

 • een slimme zoekmotor

Video

Info voor auteurs

Heeft u iets te vertellen over uw vakgebied?
Wilt u uw kennis en expertise delen met de lezers van VIEWZ?

Contacteer de redactie via redactie@connect-to-viewz.be. Zij nemen contact met u op en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vooraleer u begint te schrijven, bezorgen we u de VIEWZ auteursrichtlijnen. Zo weet u perfect wat u te doen staat.

Voorsmaakje

 • VIEWZ - In gesprek met Tom Vandooren

  VIEWZ - In gesprek met Tom Vandooren

  Dat in zorg, welzijn, onderwijs, lokaal beleid ... de 'klant' centraal staat, lijkt een evidentie. Toch kan het beter, volgens Tom Vandooren, docent aan de Arteveldehogeschool en als organisatieadviseur (Quest-it) gespecialiseerd in social profit. In zijn boek 'Te mooi om (niet) waar te zijn: Klantgericht organisatieontwerp in social profit' buigt hij zich over de complexe verhouding die deze sectoren hebben met klantgerichtheid.

 • VIEWZ - In gesprek met Caroline Vrijens

  VIEWZ - In gesprek met Caroline Vrijens

  Caroline Vrijens is sinds 1 augustus 2019 de nieuwe Vlaamse Kinderrechtencommissaris. We gaan met haar in gesprek over onder andere het Kinderrechtencommissariaat, onderwijs, kansarmoede en de actie #carolineluistert.

 • VIEWZ - In gesprek met Noël Slangen

  VIEWZ - In gesprek met Noël Slangen

  Tijdens de voorbije verkiezingen konden de kijkers van VTM en de lezers van Het Laatste Nieuws niet naast politiek analist Noël Slangen kijken. Slangen, die bekend werd als communicatieadviseur, verkocht zes jaar geleden zijn communicatiebedrijven en zei het communicatievak vaarwel. Vandaag is hij analist voor VTM en Het Laatste Nieuws, columnist voor Het Belang van Limburg en actief in verschillende armoedeorganisaties. Zo is hij bestuurslid van het Kinderarmoedefonds van de Koning Boudewijnstichting en van Hart voor Limburg.

 • VIEWZ - In gesprek met Leo Van Broeck

  VIEWZ - In gesprek met Leo Van Broeck

  Als Vlaams bouwmeester streeft Leo Van Broeck naar een gezondere en inclusievere woonomgeving. Hij legt de nadruk op integrale duurzaamheid, want een zorgzamer ruimtegebruik is belangrijk in de strijd tegen klimaatverandering. Ook voor de zorg is een inclusievere woonomgeving, waarbij zorgzaam met de ruimte is omgegaan, cruciaal.

Abonneer u

VIEWZ heeft als doel om de hele Vlaamse welzijns- en zorgwereld te informeren en te inspireren. Daarom is en blijft de prijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

 

 • Basisprijs: 145 Euro (incl. 6% btw)
 • Lokale besturen en social profit: 105 Euro (incl. 6% btw)

 

VIEWZ magazine bestellen?