Publicaties

Ons aanbod

  • Wenst u graag meer te weten over een bepaald onderwerp?
  • Zoekt u achtergrondinformatie of een uitgebreid voorbeeld uit de praktijk?
  • Bent u op zoek naar een handig werkinstrument?

Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Ons almaar groeiend auteursnetwerk staat garant voor een vernieuwende en brede kijk op de welzijns- en zorgwereld.
Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm gaan deze experts samen met de uitgeverij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun kennis te delen.

Onze experts

David Beirens - Chris Bervoets - Arnold Blockerije - Franky Blomme - Myriam Deloddere - Edwine Deplantere - Judith Deryckere - Jef De Bie - Liesbeth De Donder - Nico De Witte - Christian Fillet - Stamatia Goygogiannis - Aad Klaassen - Luc Kupers - Lieve Lemey - Staf Mariën - Gerda Okerman - Sylvie Tack - Hilde Taillieu - Guy Vansimpsen - Linus Vanlaere - Luc Vermeieren - Lies Van Assche - Michael Van Buggenhout - Hans Van den Ameele - Isabelle Van Der Straete - Liselotte Van Ooteghem - Dominique Verté - ...

Een greep uit het aanbod

VIEWZ - Publicaties

De VIEWZ-publicaties vormen een onmisbare informatie- en inspiratiebron voor de volledige welzijns- en zorgsector. 

Sociale Landkaart - Editie 2017

De informatiebron bij uitstek voor hulpbehoevenden, mantelzorgers en hulpverleners.

Beter in team

Hoe kunnen teams van zorgverleners een kwalitatieve omgang met ouderen en hun familie garanderen? Hoe kunnen teams in die richting begeleid worden? Dat zijn de hamvragen die in deze uitgave een antwoord krijgen.

Tobit | Levensvragen voor ouderen

Een mooi vormgegeven set van 24 kaarten die zorgverleners helpt om levensvragen van ouderen te herkennen, er aandacht aan te besteden en erover in gesprek te gaan.

Een woonzorgzone loont!

Deze boeiende uitgave beschrijft van A tot Z de ontwikkeling van een woonzorgzone in het centrum van Wervik. Het biedt zo de nodige informatie en inspiratie aan ieder bestuur dat een gelijkaardig pad wenst te bewandelen om "goede zorg" te kunnen garanderen.

Kleine gids voor psychiatrische ziektebeelden

Deze praktische gids bespreekt de meest voorkomende psychiatrische ziektebeelden in een voor iedereen begrijpbare taal.

Bekijk ons volledige aanbod hier.