International Conference on Integrated Care - 22-24 mei 2023

Terug naar het overzicht
Datum: 09/19/2022
Auteur(s): Agentschap Zorg & Gezondheid

Volgend jaar zal de International Conference on Integrated Care doorgaan in Antwerpen van 22 tot en met 24 mei. U kan niet alleen deelnemen aan de conferentie, maar ook een abstract indienen: een voorstel tot presentatie, postersessie of uitwisseling. Het is de ideale manier om een aspect van geïntegreerde zorg in Vlaanderen een plaats te geven op dit internationale forum.

Volgend jaar 22 tot en met 24 mei zal de “International Conference on Integrated Care” ofwel ICIC doorgaan in Antwerpen. De organisatie ligt bij de International Foundation on Integrated Care in samenwerking met  Zorg en Gezondheid. De vorige editie in Odense, Denemarken mocht een 800-tal personen verwelkomen. Uit alle uithoeken van de wereld wordt hier uitgewisseld rond bevindingen en initiatieven rond geïntegreerde zorg.

IFIC plaatste de 'call for abstracts' online. Geïnteresseerden die graag hun onderzoeks-, beleids-, praktijk- of onderwijsverhaal over geïntegreerde zorg tijdens de conferentie willen voorstellen, kunnen hiervoor tot en met 31 oktober 2022 een abstract (voorstel tot presentatie, postersessie of uitwisseling) indienen.

Deze ingediende abstracts worden vervolgens in november en december tweemaal gescoord door een lezersclub en begeleid door het Scientific Committee. Jan De Maeseneer is dit jaar de voorzitter. Er zijn zo’n 40 wetenschappers en beleidsmakers die hierin zetelen. Het Scientific Committee zorgt ook algemeen voor de kwaliteit van het congres door onder andere grote lijnen op te zetten voor de quotering van de abstracts.

Voor meer informatie, klik hier.

Dien uw voorstel in via de website van IFIC.

 

Nieuwsarchief