Inspire Health&Care - Uw ontmoetingsplatform voor zorg en welzijn

Terug naar het overzicht
Datum: 03/18/2022

#GetInspired #GetConnected #Innovate #Fun

Op 26, 27 & 28 april 2022 is Inspire HEALTH&CARE opnieuw hét ontmoetingsplatform voor management én medewerkers van ziekenhuizen en acute zorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg, eerstelijnszorg en prive- en groepskabinetten.

Het is dé inspirerende driedaagse voor de volledige Zorg- en Welzijnssector waar connecteren centraal staat. Met meer dan 100 inhoudelijke sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers zorgen we samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn.  

RANDPROGRAMMA 

Seminaries  

Een boeiende mix van interessante keynote speakers die actuele thema’s aankaarten rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, zorg voor kwaliteit van zorg, persoonsvolgende financiering, ...  

Get inspired by … 

Easyfairs  
Ruud Veltenaar / Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? / Filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. 

In4Care  
Koen Vanmechelen / De kip of het ei? Een boeiend en uniek toekomstverhaal over innovatie, passie, diversiteit, twijfel, samenwerking en co-creatie, of moeten we kruising zeggen? / Is één van de belangrijkste Belgische hedendaagse conceptuele kunstenaars. In zijn werk staat bioculturele diversiteit centraal. Rond dit thema werkte Vanmechelen ook samen met wetenschappers uit verschillende disciplines. 

Probis Group  
Dominique Verté / Hoe ziet de zorg van toekomst eruit?/ Prof. dr. D. Verté (VUB) is een gerenommeerd expert in ouderenzorg en de organisatie ervan. We laten ons dikwijls verleiden in de richting van nieuwe technologieën ... Maar moeten we, als het over zorginnovatie gaat, niet de actuele modellen van zorgvoorzieningen in vraag durven stellen?

Het volledige seminarieprogramma is terug te vinden via www.health-care.be.

Zorg- praatcafé 

Een babbel met collega’s-zorgprofessionals, een korte nabespreking van een zorgseminarie, een inspirerende keynote speaker, het eindpunt voor een inspiration tour en het uitwisselen van best practices, ... U kan hiervoor gedurende de volledige beursdag terecht op dit centrale netwerkplein

Experience Village  

Dit is de ultieme “trial & error”zone op de beurs. Kom zelf uitproberen, testen, aanraken, ervaren, ... Een VR-bril, een digitale spelmat om kiné-oefeningen te doen of al fietsend herinneringen ophalen. Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor aan de bezoekers.  

Inspiration tours  

Verschillende Inspiration Tours maken u op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod volgens verschillende thema’s. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech, sustainability zijn slechts enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden. Eén of meerdere experten uit de zorgsector geven een introductie en de exposanten op de route presenteren u graag hun paradepaardjes en innovaties.  

Demo’s en workshops  

Maar liefst 250 exposanten verwelkomen u graag op hun stand. Daarnaast geven ze graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie of interactieve workshop over hun producten, diensten en opleidingen. Hiervoor kan u de ganse beursduur terecht op de “demonstration & workshop corner”

Awards  

De Inspire HEALTH&CARE Awards bieden u een unieke kans om medewerkers en teams, maar ook innovatieve projecten en ontwikkelingen uit de zorgsector in de bloemetjes te zetten.  

Zorgfeest  

Het Zorgfeest gaat ook dit jaar door op woensdagavond. We heten u van harte welkom op 27 april. Het is een niet te missen vaste waarde dat als één van de gezelligste zorg-avonden van het jaar aanzien wordt.

 

Gratis voor zorg en welzijn

Inspire HEALTH&CARE is gratis voor mensen actief in de zorg- en welzijnssector.

Dé plek voor beslissingsnemers & verpleeg- en zorgkundigen uit:

  • bijzondere jeugdzorg
  • geestelijke gezondheidszorg
  • gehandicaptenzorg
  • groeps- en privépraktijken
  • ouderen- en thuiszorg
  • woonzorgcentra
  • ziekenhuizen

Registreer nu gratis met promocode BAAE via de website www.health-care.be.

Nieuwsarchief