Opleidingen 'Subsidies zoeken, vinden en beheren'

Terug naar het overzicht
Datum: 10/21/2021
Auteur(s): Subsidiemanager

In december organiseert Subsidiemanager twee opleidingen om het zoeken, vinden en beheren van subsidies te bevorderen. De praktijkgerichte opleiding richt zich enerzijds op actoren in de sociale economie en anderzijds op dienstverleners rond personen met een beperking. Tijdens deze opleiding zal Glenn Weyers (expert in subsidies voor de socialprofitsector bij Adjuvant) kaders, handvaten en concrete tips geven om het gebruik van projectsubsidies te optimaliseren en je subsidie-inkomsten te doen stijgen.

De opleiding begint met het kaderen van het uitgebreide en diverse subsidielandschap. Welke opportuniteiten, inzichten en fondsen zijn er voor jouw organisatie? Vervolgens zal Glenn je meenemen op subsidiezoektocht doorheen de provinciale, Vlaamse, Europese … subsidiekanalen. Daarna wordt besproken op welke manier je jouw subsidiemanagement kunt versterken en je subsidiekansen vergroten. Om de daad bij het woord te voegen deelt een organisatie haar eigen ervaringen. Tot slot gaat Glenn samen met jou aan de slag om je organisatie subsidie-actief te maken.

Organisaties binnen de sociale economie kunnen zich inschrijven voor de opleiding op 10 december 2021 in Leuven. Dienstverlenende organisaties rond personen met een beperking kunnen zich inschrijven op 17 december 2021 in Gent. Het doelpubliek van deze twee sessies zijn vooral algemeen directeurs, financieel directeurs, beleids- en projectmedewerkers. 

Meer info of inschrijven?

Opleiding 'Subsidies zoeken, vinden en beheren in de sociale economie' - 10 december 2021

Opleiding 'Subsidies zoeken, vinden en beheren voor dienstverlening rond mensen met een beperking' - 17 december 2021

 

Nieuwsarchief