Praktijkevent - Sociaal ondernemen in de ouderenzorg | Gratis interactieve sessies "Gericht gematcht"

Terug naar het overzicht
Datum: 09/17/2021
Auteur(s): Subsidiemanager

Vzw de Biehal, De Sprong vzw, vzw Maatwerkbedrijf De Ploeg, WZC Sint-Jan Berchmans, WZC Ter Vest en WZC Home Elisabeth nodigen jou graag uit, in samenwerking met Vanden Broele (Subsidiemanager), voor hun interactieve sessies “Gericht gematcht - een duurzame samenwerking tussen sociale economie en ouderenzorg”.

Deze sessies kaderen binnen het ESF-project Tea for Two dat de voorbije jaren succesvol onderzocht of er nieuwe tewerkstellingskansen voor kwetsbare personen uit sociale economie kunnen gecreëerd worden om medewerkers in woonzorgcentra te ontzorgen en de levenskwaliteit voor bewoners te verhogen.

Tijdens de interactieve sessies in Gent en Antwerpen geven we je graag enkele handvaten mee voor de opzet van een duurzame samenwerking tussen beide sectoren. Daarnaast helpen we je op weg naar het vinden van een geschikte, regionale samenwerkingspartner d.m.v. een matchmaking-concept.

Het doelpubliek van deze twee sessies zijn vooral directieleden en HR-medewerkers van maatwerkbedrijven/LDE en woonzorgcentra, aangezien de inhoud van de sessies focust op de voordelen en aandachtspunten bij een opstart van eventuele samenwerkingsverbanden. De beleidsmatige aspecten van dergelijke samenwerkingsverbanden komen later aan bod op het “Slotevent Tea for Two” op 25 november 2021 in Hasselt. Voor meer info over het slotevent, houd de komende weken dan zeker deze website in de gaten.

Je kan je inschrijven voor deze gratis interactieve sessies op 5 oktober 2021 in Gent of op 26 oktober 2021 in Antwerpen.

Het praktijkevent start telkens om 13.30 u. en eindigt omstreeks 17.00 u., met aansluitend een netwerkdrink. Deelname aan dit praktijkevent is GRATIS. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan dit praktijkevent deel te nemen, laten we slechts twee deelnemers per organisatie toe.

Meer informatie of inschrijven.

Nieuwsarchief