Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group slaan de handen in elkaar

Terug naar het overzicht
Datum: 05/07/2020
Auteur(s): Uitgeverij Vanden Broele

Om u nog beter te inspireren en informeren, slaan Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group de handen in elkaar. Samen zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om professionals uit de welzijns-, zorg- en overheidssector nóg beter te ondersteunen in het uitvoeren van hun job. Ons doel is om een sterk antwoord te formuleren op de vragen en uitdagingen waar organisaties en hun medewerkers mee geconfronteerd worden. Vragen en uitdagingen die steeds complexer worden en elkaar met een steeds grotere snelheid opvolgen. De recente coronapandemie bevestigt deze vaststellingen alleen maar. 

Uitgeverij Vanden Broele en Probis Group kennen elkaar al lang. Het is verbazingwekkend hoe onze doelstellingen grotendeels gelijklopen: we willen uw doelstellingen helpen realiseren. We zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat we in de toekomst nog meer gaan samenwerken en vertellen u graag wat dit voor u betekent. Kent u Probis Group nog niet? Dan stellen we onze partner even aan u voor. 

Over Probis Group

Welzijn, zorg en overheid zitten in het DNA van Probis Group en dat van haar medewerkers. Al ruim 30 jaar begeleidt en adviseert de groep zorg-, welzijns- en overheidsdiensten. Dit doet ze op het vlak van organisatieontwikkeling, personeel(sbeleid) en selectie, en financiële of strategische vraagstukken. Om medewerkers van organisaties optimaal te begeleiden in de ontwikkeling van hun competenties en talenten, biedt Probis Group ook een ruim en kwalitatief aanbod gespecialiseerde vormingen, trainingen en opleidingen aan. 

What’s in it for you?

Om uw noden en wensen nog beter te beantwoorden, stellen wij u graag een kennismakingspakket voor. Totaal vrijblijvend, maar telkens vanuit de overtuiging dat wij u maximaal willen ondersteunen in de uitdagingen waar uw organisatie en haar medewerkers voor staan.

Het welzijn van uw medewerkers en cliënten ligt ons nauw aan het hart. Daarom biedt Probis Group/VORM u vier e-learningmodules over psychische kwetsbaarheid aan. Exclusief en gratis voor VIEWZ-abonnees. Want we geloven rotsvast in de lerende organisatie en het investeren in levenslang leren. Abonnees krijgen in de loop van juni hun logingegevens voor de e-learningmodules automatisch toegestuurd. Bent u nog geen VIEWZ-abonnee? Lees dan hier alles over onze abonnementsformules.

Daarnaast zullen de experten van Probis Consult en CC Consult in de toekomst ook regelmatig hun kennis en knowhow delen via onze publicaties of als inhoudelijk deskundige deelnemen aan onze opleidingen. 

Heeft u een vraag voor onze experts? Of kunnen wij u ondersteunen in uw dagdagelijkse organisatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via contact@vandenbroele.be!

Nieuwsarchief