Reflecties op één jaar persoonsvolgende financiering

Terug naar het overzicht
Datum: 03/01/2018
Auteur(s): Uitgeverij Vanden Broele

De persoonsvolgende financiering voor mensen met een handicap bestaat één jaar. Voor de redactie van VIEWZ, het driemaandelijkse tijdschrift voor en door de welzijns- en zorgprofessionals, het uitgelezen moment om terug te kijken ... en vooruit te blikken.

 

Dat doen we met de digitale special "PVF voor mensen met een handicap". Die extra editie van het tijdschrift VIEWZ laat alle betrokkenen aan het woord. Niet alleen de eindgebruikers, maar ook het VAPH, de ondersteunende diensten en verschillende instellingen. Reflecties van ervaringsdeskundigen dus, gebundeld in een bijzondere online publicatie.

 

De VIEWZ special is nu beschikbaar in de digitale bibliotheek van VIEWZConnect voor abonnees die de licentie VIEWZ magazine hebben. Brandend actueel voor wie nu al met PVF te maken heeft, maar net zo goed voor iedereen die er in de toekomst mee geconfronteerd zal worden. Onmisbaar leesvoer dus voor de veranderende zorgsector, die meer en meer de zorgnood van de eindgebruiker centraal plaatst. Nog geen abonnement op VIEWZ magazine? Dan kunt u de special hier raadplegen.